Θέλουμε και μπορούμε να σας πούμε ένα ευχαριστώ με το δικό μας τρόπο...

λεπτομέρειες >>

Αρχική Σελίδα / Προσφορές / Κρουαζιέρες Νείλου
Κρουαζιέρες Νείλου
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΝΕΙΛΟΥ
 
Λίγες χώρες κυριαρχούνται τόσο πολύ από την πρωτεύουσά τους όπως συμβαίνει με την Αίγυπτο και το Κάιρο. Όποιος δεν έχει δει το Κάιρο δεν έχει δει τον κόσμο αφού το Κάιρο είναι η μητέρα του κόσμου. Η πόλη με τους χίλιους Μιναρέδες και την πολύβουη κίνηση στους δρόμους προσφέρει τόσες εκπλήξεις και τόσες αντιθέσεις που η εναλλαγή εικόνων και παραστάσεων είναι κάτι το απροσδόκητο για τον επισκέπτη!
 
Κρουαζιέρες στο Νείλο
Η κρουαζιέρα στo Νείλο είναι μια ασύγκριτη περιπέτεια διακοπών. Είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε την Αίγυπτο και να μάθετε για τον ποταμό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της χώρας. Από αρχαιοτάτων χρόνων, o Νείλος υπήρξε πηγή ζωής για την Αίγυπτο και έμπνευση γι' όσους ταξίδεψαν στα νερά της.
Οι κρουαζιέρες περιλαμβάνονται σε αρκετά από τα πακέτα που παρέχουμε και διαρκούν 4 ή 5 ημέρες, ανάλογα με το πρόγραμμα του πακέτου. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας στο Νείλο, θα σας ξεναγήσουμε σε πολλά ιστορικά αξιοθέατα, όπως το Λούξορ, το Καρνάκ, την Εσνα, το Εντφού, το Κομ Ομπο, το Ασσουάν, τη Νήσο Φίλαε, το Ουαντί Ελ Σεμπούα, το Αμάντα, το Κασρ Ιμπρίμ, το Αμπού Σιμπέλ και τη Λίμνη Νάσερ.
 
 
 
6 days - 5 Nights
2 Cairo - 3 Cruises
8 days - 7 Nights
3 Cairo - 4 Cruises
11 days - 10 Nights
3 Cairo - 7 Cruises
Abu Simbel

 
Τυπώστε Αρχή Σελίδας Ταχυδρομήστε
Copyright © Intasun 2011
Designed & Developed by NETinfo Plc
22 495106
info@inta-sun.com